Recreatiepark Marsw‚l, gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland is de vakantielocatie voor watersporters, fietsers, wandelaars etc.

Recreatiepark Marsw‚l is gezelligheid!
Uniek gelegen aan het Slotermeer, anderhalve kilometer van het schilderachtige dorp Balk en 7 kilometer van het Rijsterbos. Recreatiepark Marsw‚l biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin! Voor onze online infofolder klik HIER

Op recreatiepark Marsw‚l kunt u kamperen maar ook een chalet, een villa, een valk of†een sloep huren. Tevens hebben wij een jachthaven en ligplaatsen in de Luts waar u uw boot kunt afmeren.

Doordat recreatiepark Marsw‚l†aan het†water en nabij bos ligt zijn de mogelijkheden eindeloos, varen, surfen, zeilen, vissen, zwemmen, fietsen, wandelen, golfen†en waterskiŽn behoren allemaal tot de mogelijkheden. U vakantie wordt puur genieten van weidse omgevingen, ruimte, water en rust.
Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. In de zomer is er†regelmatig een animatieprogramma voor de kinderen dat word verzorgd door studenten van de opleiding recreatie en toerisme van het Friesland college.

In het paviljoen kunt u terecht voor een uitgebreid diner, een hapje en een drankje. U kunt†zich uiteraard ook vermaken op het strandje†dat op loopafstand gelegen is. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is sīmorgens heerlijk vers brood halen wat U de dag tevoren heeft besteld bij de receptie en natuurlijk een ochtendkrant. Voor de warme dagenen of het desert op de camping verkopen we een heerlijk ijsje en een blikje frisdrank.

Wij nodigen u uit om een virtuele rondleiding te maken en te ontdekken wat Recreatiepark Marsw‚l allemaal te bieden heeft.
Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar info@marswal.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 0514-602089.

Via deze weg wensen wij u alvast veel vakantievoorpret toe!

Graag tot ziens op Recreatiepark Marsw‚l.

Bert & Grietje Hofman