Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Recreatiepark Marsw‚l met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Recreatiepark Marsw‚l aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Recreatiepark Marsw‚l aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Recreatiepark Marsw‚l opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Recreatiepark Marsw‚l alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Recreatiepark Marsw‚l niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Recreatiepark Marsw‚l worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Recreatiepark Marsw‚l uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Recreatiepark Marsw‚l worden onderhouden wordt afgewezen.

Alle rechtenvoorbehouden.