Camping

De camping met een totale oppervlakte van 3 hectare is geschikt voor jong en oud, voor de actieve of de rustzoekende vakantieganger die willen genieten van een natuurlijke vakantie met een ontspannen en gastvrije sfeer.
Kamperen voor een jaar, een seizoen, een weekend of een aantal weken het is allemaal mogelijk op Recreatiepark Marswâl. De camping is voorzien van kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. Er zijn twee sanitairgebouwen en een wasserette voorzien van wasmachines, een droger en de mogelijkheid om met warm water uw afwas te doen. De kampeerplaatsen zijn gesitueerd op beschutte plaatsen op ruime velden.

U kunt bij ons terecht voor:

Toeristische plaatsen, elektra, 4 ampère stroom
Seizoenplaatsen elektra, 4 ampère stroom
Voor- en naseizoenplaatsen elektra 4 ampère stroom
Alle velden zijn voorzien van watertappunten.

Tarievenlijst >>

Ligplaats in combinatie met een kampeerplaats

Voor de watersportliefhebbers die hun zeil- of motorboot mee willen nemen beschikken wij over een aantal ligplaatsen die gehuurd kunnen worden. Wanneer u tijdens uw verblijf op Recreatiepark Marswâl over een boot wilt beschikken, kunt u bij ons terecht voor het huren van een polyvalk, een optimist, een sloep of een toerboot.

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd en dienen buiten het park te worden uitgelaten. Bazen dienen een schepje bij zich te hebben om de uitwerpselen op te ruimen. Tarief per hond per nacht € 2,50.

Meer informatie over de verhuur van boten vindt u onder botenverhuur op deze internetsite.